beauty MZ studio

Maja Zatezalo

Školu za vizažista završila sam kod poznatog vizažiste Nico Baggio.

Svoje vještine, u metodi mikropigmentacije, usavršila sam na Akademiji Long Time Liner Conture Make up, nakon čega sam postala i certificirani trener i zadovoljavam najviše kriterije edukacije.

Dugogodišnji rad iza ekrana HRT-a omogućilo mi je dodatno usavršavanje te sam steka iskustvo šminkanja za potrebe raznih snimanja reklama, video spotova, editorijala i sl. Dugi niz godina radim kao vizažistica za poznate brendove kao što su Guerlain i YSL.

U svom radu koristim se kozmetikom najpoznatijih brendova kao što su: MAC, Lancome, Estee Lauder, Huda beauty, YSL, NAJ OLEARI...Obratite se s povjerenjem...

Trebate se urediti za specijalnu prigodu, vjenčanje, foto ili video snimanje ili samo želite lijepo izgledati; obratite se. Zablistajte uz make up za bilo koju prigodu, bilo da se radi o dnevnom make up-u, svečanom, make up-u za vjenčanje ili snimanje.

U svom radu koristim se šminkom i kozmetikom samo vrhunskih, svjetski poznatih brandova koji su poznati po svojoj kvaliteti i kakvoći proizvoda.

Zaslužujete blistati.

Long Time Liner Conture Make Up je na svjetskom tržištu već 25 godina i prepoznat je kao brand visoke kvalitete i razine profesionalnosti. Metodom Mikropigmentacije lice ne šminkam već samo ističem konture na precizan način. Ova metoda rješava i probleme asimetrije na licu te naglašava prirodnu ljepotu očiju, a usnama daje puniji izgled.

Permanent make up Long Time Liner aparatom vršim mikropigmentaciju obrva, usana i eyelinera.

Imate pitanja?